/
Kádas Kati

kiállítások

Legközelebbi kiállításom:

0Kiállítás és kötetbemutató az EAStart Galériában


2017. június 2.-án 17 órától lesz a kiállítás megnyitója, egyben lejújabb "Lángolás" című kötetem bemutatója. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt.
Kiállítás helyszíne: Nyíregyháza, Nádor út 61. Térkép

Mozzanatok egy-két kiállításomról:

0Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Őszi Tárlat


2014. szeptember 12-én a nyíregyházi Jósa András Múzeumban (Nyíregyháza, Benczúr tér 21.) a helyi festők kiállítása nyílt Benczúr Gyula születésének 170. évfordulója tiszteletére, melyen az Én két képem is megtekinthető volt. A kiállítást Dr. Tasnádi Csaba a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója nyitotta meg.


2013. májusában a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (II. RFKMF) Gross Arnold termében volt kiállításom. A Pro Cultura Subcarpathica civil szervezet által rendezett megnyitó egyben átadó ünnepség is volt, ekkor húsz alkotást ajándékoztam a szervezetnek. A megnyitót Sütő Réka, Bodnár Viktória és Simon Dávid főiskolai hallgatók tették még színesebbé és hangulatosabbá, akik megzenésített verseket énekeltek. Gel Amanda, Gel László festőművész unokája zongorajátékával örvendeztette meg a jelenlévőket. A megnyitó állófogadással ért véget, melyen Csernicskó István, a főiskola rektorhelyettese mondott pohárköszöntőt. A program a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósult meg.Néhány kiállításom 2013-ból:

  • A Magyar Kúltúra Napja alkalmából a Nyíregyházi Centrál Hotelben csoportos kiállítás
  • A Beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolának adományozott képeim kiállítása
  • Kárpátalján a Munkácsi várban Munkácsi Mihállyal kapcsolatos csoportos kiállítás
  • Ukrajna fővárosában, Kievben a Nemzeti Egyetem Galériájában csoportos kiállítás (Munkácsi Mihállyal kapcsolatos képek)